BELIGGENHED

Du finder Filosofhavens flotte lejemål i hjertet af Odense. Her er du i gåafstand fra både H.C. Andersens barndomshjem og tidligere hus, Den Fynske Landsby, Møntergården, Kunstmuseum Brandts og meget mere. Med en adresse hos Filosofhaven bor du således i centrum af Odenses spændende kulturliv.

CENTRAL PLACERING

Med den centrale placering kan du skære transporttiden ind til benet, eftersom alt ligger i en radius af få kilometer. Du har således byens mange hyggelige caféer og skønne butikker inden for få minutters gåafstand.

Odense er desuden kendt som Danmarks Nationale Cykelby, og tilbyder skønne cykelruter samt muligheden for at låne en bycykel gratis i 24 timer.

Hvis du omvendt foretrækker at få sved på panden i et fitnesscenter, er både Fitness World og Repeat lige i området.

GRØNNE OMRÅDER

Den centrale placering spænder ikke ben for at opleve grønne områder, da Odense er en grøn storby med mange skønne parker og haver. Inden for få minutters gang finder du både Kongens Have, Munke Mose og Eventyrhaven, som danner de perfekte rammer til en lille picnic, leg eller en tiltrængt pause fra hverdagens strabadser.

Derudover har du ved Filosofhaven en flot udsigt direkte ud til Odense Å og Munke Mose. Se billeder af vores lejligheder i Odense og omgivelser her.

ODENSE – EN BY MED MASSER AT BYDE PÅ

Odense er en by i udvikling med masser af kulturtilbud, hyggelige caféer og stemningsfyldte parker. Filosofhavens lejligheder i Odense ligger i smørhullet af det hele. Her er du tæt på gågaden, uddannelsesinstitutioner, transportmuligheder, Den Fynske Landsby og H.C. Andersens barndomshjem.