LEDIGE LEJLIGHEDER

I Filosofhaven finder du ledige lejligheder til ethvert behov i hjertet af Odense med bymiljø, kultur og grønne områder helt tæt på.

OM FILOSOFHAVEN

Filosofhaven er en spændende, asymmetrisk bygning med røde facader og rødt tag med Odense-lejligheder til enhver smag.

Ejendommen er bygget i 1986 og består af 125 herlige lejelejligheder. En række lejligheder er desuden forsynet med altaner, mens andre har udbyggede vinduer. Med en fin gårdhave til fri afbenyttelse, har du samtidig mulighed for at nyde udelivet og fællesskabet i det grønne.

Til hvert lejemål er der tilknyttet en parkeringsplads, og der er samtidig også mulighed for at få tildelt et ekstra gæste-parkeringskort, hvis man har behov for dette.

TÆT PÅ KULTUR OG GRØNNE OMRÅDER

Med sin særlige beliggenhed tæt på Odenses gågader og det pulserende bymiljø, kombineret med fri adgang til unik gårdhave, udsigt og få minutters gang til Odense Å og Munke Mose, samt din egen parkeringsplads, får du mulighed for at få det bedste fra både byen og naturen.

Den centrale placering spænder ikke ben for at opleve byens grønne oaser, da Odense er en grøn storby med mange skønne parker og haver. Inden for få minutters gang finder du både Kongens Have, Munke Mose og Eventyrhaven, som danner de perfekte rammer til en lille picnic, leg eller en tiltrængt pause fra hverdagens strabadser.

Derudover har du ved Filosofhaven en flot udsigt direkte ud til Odense Å og Munke Mose.

ODENSE – EN BY MED MASSER AT BYDE PÅ

Odense er en by i udvikling med masser af kulturtilbud, hyggelige caféer og stemningsfyldte parker. Filosofhavens lejligheder i Odense ligger i smørhullet af det hele. Her er du tæt på gågaden, uddannelsesinstitutioner, transportmuligheder, Den Fynske Landsby og H.C. Andersens barndomshjem.